ISPWP page

ŠTO JE ISPWP?

Međunarodno društvo profesionalnih fotografa vjenčanja organizacija je najboljih fotografavjenčanja u svijetu.

Stvorili su ih profesionalni fotografi kako bi podigli standarde struke vjenčanja. ISWP je izvor za vjenčanje klijentima koji znaju da žele najboljeg fotografa za svoje vjenčanje. Kada angažirate člana ISPWP-a, angažirate jedan od najcjenjenijih, profesionalnih i nadarenih fotografa vjenčanja.

Postoje mnogi online webovi fotografa vjenčanja. Neki od njih imaju stotine, čak tisuće fotografa. To zvuči sjajno jer postoji toliko toga za izabrati! No, većina tih webova ima malo ili nikakvih kriterija za članstvo, oni su jednostavno plaćeni oglašivački linkovi koji mogu uključivati fotografe s nula iskustva koji su jednostavno platili oglas.

Svaki član ISPWP-a prošao je strogi postupak prijave, a njihovi kolege prepoznaju da su u vrhu svog posla.

Zašto biste trebali unajmiti fotografa člana ISPWP-a? Mnogo novih fotografa vjenčanja preplavljuje tržište, a broj stalno raste. Međutim, vjenčana fotografija je zahtjevna struka i pruža niz izazova čak i za iskusne fotografe. Fotografija vjenčanja zahtijeva brzu prilagodbu nekontroliranim rasvjetnim situacijama i rješavanju neočekivanih kvarova opreme u situaciji bez druge šanse. Morate biti gospodar zanata i dobro poznajvati vašu opremu da možete napraviti prilagodbu u letu, bez razmišljanja ili oklijevanja. U ovakvoj vrsti radnog okruženja, iskustvo je bitno za isporuku lijepih slika na dosljedan način. Kako znati da vaš fotograf ima dovoljno iskustva? Kako znate da posluje prema
profesionalnim poslovnim praksama?

Tu dolazi ISPWP. Mi pregledavamo svakog člana prije nego što se njihova prijava odobri. Kad unajmite fotografa ISPWP-a, možete biti sigurni da imaju dugogodišnje iskustvo, snimili su mnogo vjenčanja u širokom rasponu situacija i pretplatili se na profesionalni kodeks ponašanja. Oni su doista najbolji na svijetu, a svaki od njih posvetio je svoj profesionalni život svojim zanatima. Ukratko, učinili smo za vas pretraživanje.